SCENETA “NAŞTEREA DOMNULUI” LA ŞCOALA FEREDENI

Viața parohiei Decembrie 21, 2013

             Joi, 19 decembrie, la Şcoala din satul Feredeni, micuţii elevi ai clasei pregătitoare, au pregătit cu emoţie, tradiţionala serbarea de Crăciun.

            La ora 16, în faţa  părinţilor, rudelor şi bineînţeles a lui Moş Crăciun, în cadrul progamului artistic şcolar, copii au pregătit o scenetă cu momentul biblic Naşterea Domnului şi un mini concert de colinde.           

            Săptămâna aceasta, înainte de sărbătorea Naşterii Domnului, este întotdeauna una specială pentru copii, aceştia pregătindu-se de colindat, mai ales pentru momentul împodobirii bradului, şi de venirea Moşului cu daruri.

            Sceneta “Naşterea Domnului”, prin rolurile personajelor biblice, interpretate cu inocenţă de copii, a făcut ca Pruncul Iisus, să fie mai aproape ca întotdeauna de noi toti, vizibil, în staulul improvizat din sala de clasă.

            Prin interpretarea colindelor, cu vocile lor cristaline, copii, au făcut ca minunea Naşterii Fiului lui Dumnezeu, să fie trăită de cei prezenţi cu multă emoţie.

            La final, doamna înv. Fotea Iulia, împreună cu domnul prof. coordonator, Scârţu Marius Cozmin, l-au ajutat Moşul să împartă darurile aduse copiilor, dar şi pe cele aduse de Primăria Comunei Deleni.

            “Hristos se naşte, slăviţi-L, Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L”.

              Sărbători fericite !

               Înv. Fotea Iulia

.