Echipa Parohiei Feredeni în finala pe Protopopiat din Campionatul de fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor

Evenimente Iunie 25, 2019

În perioada 19 iunie - 11 iulie 2019, Departamentul Misiune pentru Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor organizează un campionat de fotbal adresat tinerilor cu vârsta între 14-20 de ani

Etapele campionatului de fotbal sunt următoarele: 15 mai - 15 iunie înscrierea echipelor – s-a realizat prin preotul responsabil de tineret din fiecare protopopiat, 19 iunie 2019 – Etapa I - la nivel de cerc misionar, 25 iunie 2019 – Etapa II - la nivel de protopopiat, 06 iulie 2019 – Etapa III - la nivel de județ, 11 iulie 2019 – Etapa IV - finala campionatului de fotbal ce se va desfășura la Iași.

Din cele 90 de parohii ale Protopopiatului Hîrlău s-au calificat la Etapa II, la nivel de protopopiat, 6 echipe (alcătuite din 6 tineri): Parohia „Sf. Vasile” Hîrlău, Parohia Feredeni, Parohia Lupăria-Cotnari, Parohia Nicolae Bălcescu II, Parohia Șenderni și Parohia Zvarici. Toate meciurile s-au jucat la sala de sport din orașul Flămînzi, Botoșani. Punctajul adunat în urma meciurilor de etapă (o înfrângere, trei victorii și un egal) a făcut ca echipa Parohiei Feredeni (Huțanu Alin, Chelariu Cosmin, Găinariu Daniel, Rotariu Darius, Creangă Florin, Rotariu Florin și Cojocariu Florin) să ajungă în finala etapei pe protopopiat. Astfel, echipa noastră a întâlnit echipa Parohiei Nicolae Bălcescu II. Din păcate, deși am fost la înălțime, am pierdut finala cu scorul de 2-1.

Campionatul de fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor își propune să dezvolte spiritul de echipă şi abilitățile de colaborare ale tinerilor, ceea ce de altfel s-a și întâmplat cu fiecare întâlnire.

Mulțumesc băieților din echipa parohiei noastre că au dus numele de FEREDENI la acest nivel.

Pr. Dănuț FOTEA

 

 

Citește alte articole despre: Feredeni, echipa de fotbal